Våra Tjänster

Hjärtligt välkommen till oss! Vi är experter inom ventilation i Stockholm med omnejd. Våra tjänster omfattar alla former av OVK Stockholm i fastigheter belägna i Stockholm och dess närområde. Förutom kompletta besiktningar kan vi även hjälpa till med underhåll och service av befintliga ventilationssystem. Vårt specialområde är energisnåla ventilationssystem som sparar både pengar och energi åt dig som fastighetsägare.

Vi kan bland annat erbjuda dig:

–          Rengöring av ventilation

–          Injustering av ventilation

–          OVK besiktning

–          OVK-åtgärder

–          Felsökningar och undersökningar

–          Service av ditt ventilationssystem

–          Rådgivning vid val av ventilationssystem

–          Installation av ventilation

–          Underhåll av befintligt ventilationssystem

–          Underhåll och service av nyinstallerat ventilationssystem

Du kan konsultera oss om ett passande ventilationssystem som hanterar såväl uppvärmning som komfortkyla i lägenheter, småhus och större fastigheter. Vilken är den perfekta lösningen för dig som kund? Berätta om din bostad så ger vi dig ett förslag som kommer att passa just dig.

Med vår breda kunskap och erfarenhet inom ventilation garanterar vi dig att du får det bästa möjliga rådet när det kommer till just ditt ventilationssystem. Vi hjälper dig både när det handlar om val av ventilation, installation eller service av ventilationssystem.

Varje kund kan vänta sig en personlig offert från oss anpassad efter sina behov och krav. Offerten är kostnadsfri och innehåller inga dolda kostnader och avgifter. Vi fokuserar på möjligheter, utveckling och förstklassig service. Hör av dig till oss om du behöver hjälp!