OVK besiktning – en bra investering

Att kontinuerligt utföra OVK besiktning i din fastighet är ett måste enligt svensk lag. Om man bortser från det juridiska kravet så innebär en OVK-besiktning ett välfungerande ventilationssystem i din lägenhet eller fastighet.

Säkra ert ventilationssystem direkt

OVK-besiktningen är nödvändig för att försäkra att ens ventilationssystem fungerar optimalt. Oavsett om du är en villaägare eller en stor företagskund kan en OVK-besiktning vara en bra investering. Den säkerställer ventilationssystemet och du kan känna dig lugn att du lever i ett väl ventilerat hem med bra inomhusklimat.

Vi har lång erfarenhet av att utföra olika former av OVK-besiktningar för alla typer av fastigheter. Efter besiktningen ger vi alltid förslag på hur du kan förbättra ditt ventilationssystem. Hittar vi fel är vi mer än glada att åtgärda dessa åt dig. Ring oss gärna för att få reda på mer!

Vi fokuserar på kvalitet inom OVK besiktning

Vi fokuserar på kvalitet, snabbhet och kompetens när vi utför en OVK i Stockholm. Att ha nöjda kunder som återkommer vid behov är vårt främsta mål. För oss är det viktigt att alltid hålla den angivna och förutbestämda budgeten samt de tidsramar vi har kommit överens om med dig som kund.

Vår ambition är att ständig förbättra vår kompetens och utveckla oss för att du ska kunna få en komplett service. Hos oss kan du vara säker på att du får en förstklassig service, en tillförlitlig OVK-besiktning och en lyhörd samarbetspartner. Vi hoppas att du hör av dig till oss vid behov.